AKTUALNI TERMINI-3/13 @ 9 pm / Harvelle's, Santa Monica / Tang Gang


-3/15 @ 9.30 pm / Basement Tavern, Santa Monica / Tang Gang


-3/16 @ 9 pm / Harvelle's Santa Monica / Mestizo Beat

Content Management Powered by CuteNews

DOMOV BIOGRAFIJA MEDIA GALERIJA PRESS KONTAKT

POZDRAVLJENI NA MOJIH STRANEH!

“Moje največje veselje je glasba. Pojem to, kar mislim in čutim. S tem želim izkoristiti moč pesmi in deliti energijo, ljubezen.”

Katjo poznamo kot solistko, spremljevalno pevko, pevko v zboru, duetu in skupini. Kot solistka se je slovenskemu občinstvu predstavila na Bitki talentov leta 2005, naslednje leto je skupaj z Yuhubando zmagala na Slovenski popevki in postala stalnica slovenskih koncertnih odrov, festivalov in televizijskih oddaj, kot so Poletna noč, 50 let Slovenske popevke, Nedeljsko popoldne, Spet doma, Ugani, kdo pride na večerjo in Parada, vse do danes. Poznamo jo tudi kot spremljevalno vokalistko na izborih za pesem Evrovizije (v letih 2006, 2011 in 2012) ter na Slovenski popevki, Emi, Paradi, Moji Sloveniji in pri mnogih studijskih posnetkih. Leta 2012 so ji glasbeni kolegi Marko Črnčec, Martin Bezjak, Vid Žgajner in drugi pomagali posneti debitantski album Veš, kaj mislim? Na njem je enajst avtorskih pesmi, izdala ga je založna Celinka.
Katja se trenutno nahaja v Los Angelesu, kjer nastopa, ustvarja, poučuje ter si nabira nove glasbene in življenjske izkušnje.


Nova muzika !!! Sensae feat. Katja Koren & YoelMalcolm - I don't Care (Agape Unlimited)

@sensaelove je ustvaril lep groovy instrumental z naslovom Agape Unlimited, ki mi nikakor ni šel iz glave. Opazila sem jih na FB-ju, kjer so na njihov zid pribili video s tem komadom. Potem pa je minilo par mesecev in spoznam tega tipa... se zaljubim... dobim inspiracijo in bam! Tukaj je pesem.. in še tretji element v komadu, @YoelMalcom.
Eno sobotno popoldne sva šla še v Californijske Benetke, da lahko vse skupaj vizualiziramo.. in končni produkt je nastal kar na mojem ''pametnem'' telefonu. Na voljo v ''Media'' ali na YouTube-u:
https://www.youtube.com/watch?v=EjHM-nGti58STRANGE JAZZ UNIVERSE, TANG GANG & KORDUROY

Hvaležna, da sem lahko del treh čudovitih živih glasbenih organizmov, Strange Jazz Universe, Tang Gang in Korduroy (SoundCloud, Spotify, iTunes,...). Preberite več o STRANGE JAZZ UNIVERSE, TANG GANG & KORDUROY

» preberi vse