DOMOV BIOGRAFIJA MEDIA GALERIJA PRESS KONTAKT

Moj prvi, ne zadnji ;-)

Moje največje veselje je glasba, zato sem se odločila, da jo tudi sama ustvarim, da zapojem, kar mislim in čutim. S tem želim izkoristiti moč pesmi in ljudem prenesti pozitivno energijo.

Zgoščenka vsebuje enajst avtorskih pop skladb s pridihom funka in jazza.  Katja je  avtorica besedil, ki so optimistična in preprosta. Avtor večine glasbe je Marko Črnčec, nekaj melodij je Katja prispevala sama, avtorsko pa so pri ustvarjanju glasbe sodelovali tudi nekateri drugi slovenski glasbeniki, in sicer Klemen Kotar, Miha Gorše in Bojan Zupančič.

Album je bil posnet na Regionalnem RTV centru Maribor. Njegova producenta sta bila Martin Bezjak in Marko Črnčec, koproducent Vid Žgajner, pri nastajanju in snemanju plošče pa so sodelovali tudi gostujoči glasbeniki: (že omenjeni) Marko Črnčec (klaviature), Žiga Stanonik (kitara), Igor Bezget (kitara), Žiga Kožar (bobni), Matej Hotko (bas), Blaž Korez (tolkala), Bruno Domiter (triangel), Tomaž Gajšt (trobenta), Gregor Kozar (saksofon), Vid Žgajner (pozavna),
Ana Bezjak (vokal), Maja Keuc (vokal), Karin Zemljič (vokal), Aleksandra Čermelj (vokal) in Maja Ajdič (vokal).

Album je izšel pri založbi Celinka, za skladbo Balada je bil posnet tudi videospot.

Prodaja plošče preko spleta:    http://www.celinka.si

Band sestavljajo:

Katja Koren (vokal)
Marko Črnčec (klaviature)
Teo Collori (kitara)
Tadej Kampl (bas)
Žiga Kožar (bobni)
Vid Žgajner (tonski mojster)


Content Management Powered by CuteNews